KAYMAKAM VE BAŞKAN’DAN ANKARA ÇIKARMASI

0
47

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın Ankara çıkarma yaptı. Milletvekilleri ve Bursa Ak Parti Milletvekillerini ziyaret ederek projelere destek istediler.

İlçemizde sürdürülen proje ve yatırımlara destek için milletvekillerini ziyaret ettiklerini belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın” Bu kapsamda Bursa Ak Parti Milletvekilleri İsmail Aydın, Hüseyin Şahin, Muhammed Müfit Aydın, Hakan Çavuşoğlu, İstanbul Milletvekilleri Metin Külünk, Hasan Turan’ı ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör’ü TBMM’nde ziyaret ederek bir dizi görüşmeler gerçekleştirdik. Projelerimizi anlatarak öneri, görüş ve desteklerini istedik. Bu vesile ile 2 Mart 2017 tarihindeÜçüncüsünü düzenleyeceğimiz İznik’in Osmanlı Devleti tarafından Fethinin 686. yıl dönümü kutlamaları hakkında bilgi vererek davette bulunduk. Yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Milletvekili ziyaretlerinde Emekli Okul Müdürü Nuri Namoğlu ve İznik Belediyesi Özel Kalem Müdürü Engin Semerci de bulunurken, Başkan Sargın Milletvekillerine ziyaret anısına İznik çinisi karo hediye etti

CEVAP VER

Please enter your comment!