BAŞKAN SARGIN AK PARTİ TEŞKİLATINA YENİ HİZMET BİNASINI TANITTI

0
45

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Ocak 2017’de yapımına başlanan ve 7 ay gibi rekor bir sürede tamamlanan İznik Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Kültür Merkezi’ni Ak Parti İznik İlçe Teşkilatına tanıtarak birimleri gezdirdi.

Ak Parti İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek açıklamasında “Belediye Başkanımız ve ekibine İznik’e şu zamana kadar yapmış oldukları ve bundan sonra yapacakları için şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti İznik İlçe teşkilatını ağırlayarak yeni hizmet binasını tanıtan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın İznik’in gelecek 50 yılına yön veren çalışmaların Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi’nde yapılacağını belirti. İzniklilerin her şeyin en iyisi ve en güzeline layık olduğunu belirten Sargın “İznik’te bir rekora imza attık.7 ay yani 210 gün gibi kısa bir süre içerisinde Hem Hizmet Binamız hem de Kültür Merkezimiz hemşerilerimizin hizmetine girdi” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek’e ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederek, binadan uğurladı.

CEVAP VER

Please enter your comment!