Ocak 2017’de yapımına başlanan ve 7 ay gibi rekor bir sürede tamamlanan İznik Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Kültür Merkezi hizmete başladı.

2000 metre kare alana İznik Belediyesi Hizmet Binası, 1200 metre kare alana ise Kültür Merkezi binasını İznik’e kazandıran İznik Belediyesinde İznik’in geleceğine ışık tutacak ve ilçenin gelecek 50 yılına yön veren çalışmalar yapılacak. Kültür Merkezinde yapılacak tiyatro, sergi, konferans, gibi etkinlikler ile gençlerimizin ufkunu açacaktır. Kültür Merkezi ilçemizdeki birçok sosyal etkinliğe de destek sağlayacak. İznik Çinisi işlemeleriyle ilçemize yakışır bir yatırım olan Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi belediyemiz hizmetlerinin kalitesini de artıracak. Tüm birimlerimizin tek bir alanda hizmet vereceği yeni hizmet binamızda vatandaşlarımız hangi birimle işleri varsa kolayca ve kısa bir süre içerisinde işlerini halledip ve bizlerin misafiri olup binamızdan ayrılacaklar.

CEVAP VER

Please enter your comment!