BAŞKAN SARGIN BAŞARILI BİR KALP AMELİYATI GEÇİRDİ

0
1260

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın geçirmiş olduğu kalp krizi sonrası yapılan ilk müdahalelerin ardından başarılı bir kalp ameliyatı geçirdi.

Geçtiğimiz hafta rahatsızlığı nedeni ile İznik Devlet Hastanesi acil servisine giden Belediye Başkanı Osman Sargın burada yapılan ilk müdahalelerin ardından Bursa Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılmış ve kalp rahatsızlığı sebebi ile anjiyosu yapılarak istirahata geçmişti. Değerlerinin yüksek olması nedeniyle bir süre istirahat eden Belediye Başkanı Osman Sargın, değerlerin normale dönmesinin ardından başarılı bir kalp ameliyatı geçirdi.

Başkan Sargın’ı Hastanede İlk Çavuşoğlu Ziyaret Etti

Kalp Rahatsızlığı nedeniyle Bursa Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı ilk Başbakan Yardımcısı Ak Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ziyaret etti. Hastanede geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Hakan Çavuşoğlu’nun ardından, Bakanlar, Milletvekilleri, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkanları, İznik halkı ve sevenleri ziyarette bulundular. Ayrıca Başbakan Binali Yıldırım da telefonla arayarak geçmiş olsun temennilerini Başkan Sargın’a iletti.

Allah’a şükür sağlık durumunun çok iyiye gittiğini belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da “Hastalığımın ilk nüksetmesinden sonra beni ziyaret eden, dualarına beni alarak iyileşmem için niyazda bulunan tüm sevenlerime teşekkür ediyorum. Gerek ziyaretime gelerek, gerekse sosyal medya ve telefon aracılığı ile iyi temennilerde bulunan tüm dostlarıma ve İznik’li hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Herkesten Allah razı olsun. En yakın sürede Allah’ın izni ile görevimin başında sizlerle birlikte olacağım ” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın başarılı geçen ameliyat sonrası istirahatının ardından görevinin başına dönecek.

CEVAP VER

Please enter your comment!