SANAYİ BÖLGESİNDE SICAK ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

0
623

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut ile birlikte Yeşil Camii Mahallesi Sanayi Bölgesinde sürdürülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Yol çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Sargın “ Sanayi bölgesinde bulunan ve altyapı çalışması tamamlanan İtfaiye, Martı, Beyaz ve Ali Girgin sokakta sıcak asfaltlama çalışmalarına başladıklarını belirtti. Buradaki asfaltlama çalışmaların ardından sahil bölgesindeki yol çalışmaların altyapı çalışmaları bittikten sonra sahil yolu asfaltlama çalışmalarına geçileceğini belirtti.”
Ardından sanayi esnafları ziyaret eden başkan Sargın, Esnaflara hayırlı işler dileyerek bol ve bereketli kazanç temennisinde bulundu. Esnaflarla muhabbet eden Sargın, esnafların sorunlarını dinleyerek yerinde müdahale etti. Sanayi esnafı çalışmalardan dolayı başkan Sargın’a teşekkürlerini ilettiler.

CEVAP VER

Please enter your comment!