TAŞRA PARKE TAŞLARI İLE DONATILIYOR

0
714

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Çiçekli Mahallesinde yapılan kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Çiçekli Mahalle Muhtarı Hasan Yakşi tarafından karşılanan Başkan Sargın, Çiçekli mahallesinde kilitli parke çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mahalle sakinleri ile görüşen Başkan Sargın’a mahalle halkı çalışmalar konusunda teşekkür etti.

Kırsal kalkınma kapsamında 46 mahalleye hizmet verdiklerini belirten Başkan Sargın ” İznik Belediyesi olarak 46 mahalleye hizmet götürüyoruz. Gerek yol çalışmaları kapsamında gerekse Bütün şehir yasası çerçevesinde Büyükşehir ile el ele vererek en ücra köşelere kadar hizmet veriyoruz. Çiçekli mahallemizdeki sokaklarda kilitli parke çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bizler hizmet erleriyiz. Hizmet bizden takdir sizden” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!