BAŞKAN SARGIN ELBEYLİ MESAİSİNDE

0
38

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın bu gün mesaisine Elbeyli mahallesinde başladı. İznik Belediyesi Meclis üyesi Ahmet Yıldırım ile Elbeyli mahallesinde mesaiye başlayan başkan Sargın, Elbeyli mahallesinde görev yapan Zabıta ekipleri ve çalışanlarından bilgi aldı.

İlçemizde bulunan diğer büyük mahalleleri de zaman zaman ziyaret eden, Başkan Sargın mesaisine orada başlayarak vatandaşla hasbıhal ediyor.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da” Yerinde yönetim için mahalleri ziyaret ederek vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Mahallelerdeki sorunları, şikayetleri tüm birim amirlerimiz ile dinliyor ve talepleri alıyoruz. Oluşabilecek sorun ve problemleri yerinde ve önceden tespit ediyoruz. Daha iyi bir hizmet için halkımızın yanında oluyor. Hep birlikte çözümleri yerinde üretiyoruz” dedi.

Bir süre vatandaşlarla sohbet eden başkan Sargın’a çocukların ilgisi büyük oldu. Cuma Namazından sonra elbeyli mahallesinden ayrıldı.

CEVAP VER

Please enter your comment!