İZNİK POSTASI 3. YAŞINDA

0
431

İznik Belediyesi’nin vatandaşlara açılan sayfası olan İznik Postası 3. yaşına girdi.

İznik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından aylık olarak hazırlanarak dağıtımı yapılan İznik Postası 3. yaşına girdi.

İznik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi İznik hakkında yazılı ve görsel basında çıkan haberleri toplayarak arşivlenmesini sağlamakla birlikte, belediye tarafından yapılan organizasyonların tanıtımını yapıp, takibini sağlayarak halkın bilgilendirilmesi konusunda da çalışmalar yapıyor. Belediye faaliyetlerinin, projelerinin, çalışmalarının vatandaşlara duyurulmasını sağlayarak, halkı bilinçlendirmeye yönelik çalışmalarda bulunuyor. Bunun yanı sıra belediye ile ilgili yayınları basmak, dağıtmak, kültür yayınlarını yayınlamak, web sitesi ve sosyal medya üzerinden İznik ve belediye ilgili yayınları en geniş kitlelere ulaştırmak için çaba sarfediyor. Belediye Başkanının günlük programını da takip eden bu birim âdete İznik Belediyesi’nin vatandaşlara açılan bir sayfası görevini görüyor.

Tüm bu çalışmaları vatandaşlara iletmek amacıyla kurulan basın bülteni olan İznik Postası da 3.yılını doldurdu. İznik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler bünyesinde ki personel tarafından çekimleri yapılıp, yazıları yazılan bülten yine bu birim tarafından tasarlanarak basım işleminin ardından vatandaşlara aylık olarak dağıtılıyor. İznik Postası ayrıca sosyal medya ve web üzerinden de E-Bülten olarak vatandaşlara sunuluyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Belediyemizin vatandaşlara açılan sayfası olan İznik Postası basın bültenimiz 3.yılında. Belediyemizin her türlü çalışma, proje, sanatsal ve kültürel etkinlikleri, yatırımlarımız, ilçemizde ağırladığımız misafirlerimiz, ulusal ve uluslar arası müsabakalar ve ilçemiz ile ilgili daha birçok bilgiyi içeren bu yayınımız her ay vatandaşlarımıza ulaştırılarak, onların bu konularla ilgili bilgilenmelerini sağlıyoruz. Tamamen kendi personelimiz tarafından hazırlanan bu yayın ilçemizin yanı sıra bakanlıklarımıza, milletvekillerimize, bürokratlarımıza kısacası ülkemiz genelinde İznik’ten haberdar olmak isteyen herkese de yolluyoruz. İznik Postası basın bültenimizin 3.yılına girdi, hazırlık aşamasında emeği geçen personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!