Devir Teslim Töreni Yapıldı

0
841

30 Mart yerel seçimlerinde aldığı 12.257 oy ile seçimleri kazanan Ak Parti Belediye başkan adayı Osman Sargın mazbatasını aldıktan sonra yapılan devir teslim töreni ile resmen başkanlığa başladı. Mazbatalarını alan Belediye Başkanı Osman Sargın ve Meclis üyeleri Ak Parti Bursa Milletvekilleri İsmail Aydın ve İsmet Su, Buski Genel Müdür Yrd. İsmail Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek,Elbeyli Eski Belediye Başkanı Şakir Yıldız, Boyalıca Eski Belediye Başkanı Ali Çil, parti yönetimi ve vatandaşlarında katılımıyla mehteran eşliğinde belediye binasına yürüyüş gerçekleştirdiler.Yürüyüşün ardından İznik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mehteranı kısa bir konser verdi.Daha sonra Kur’an tilaveti ve dualar eşliğinde İznik Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Kenan Zengin, Belediye Başkanı Sargın’a çiçek sunarak devir teslimi gerçekleştirdi.Törenin ardından Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, esnaflar, muhtarlar ve vatandaşlar Başkan Osman Sargın’ı makamında tebrik ederek, hayırlı olması temennilerini ilettiler. İznik Belediyesi’nde yeni dönemde Ak Parti’nin 8 kişilik meclis kabinesinin yanı sıra CHP’den 4, MHP’den ise 3 meclis üyesi görev yapacak.