Başkan Sargın Tebrikleri Kabul Etti

0
648

Başkan Sargın Tebrikleri Kabul Etti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin İznik’i ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Osman Sargın vatandaşların ve partililerin tebriklerini kabul etti.Yoğun katılımlı geçen tebrik ziyaretinde duygu dolu anlar yaşandı.Vatandaşların tek tek tebrik ederek başarılar dilediği İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklamada ” Sargın “Bugün Sayın Altepe’nin ilçemize geliş amacı bizleri ve İznik Halkını tebrik etmekti. Ayrıca İznik’te ilk olarak neyi yaparız, çalışmalarımıza nerden başlayabilirizdi.İznik vermiş olduğu kararda emin olun ki pişman olmayacak.İki yıl içerisinde İznik’teki değişimi görerek bu söylediklerimin boşa çıkmadığını göreceksiniz.Bizler halkımızdan aldığımız bu desteği, hizmet olarak yine halkımıza fazlasıyla sunacağız.Katılımlarınızdan dolayı herkese çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum dedi.