BELEDİYE BAŞKANI USTA’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

0
282

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, bayram süresince İznik’te temizlik ve zabıta hizmetleri olarak tüm tedbirleri aldıklarını belirterek, “Başta çocuklarımız ve büyüklerimiz olmak üzere tüm vatandaşların Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum.”dedi.
Başkan Kağan Mehmet Usta, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Usta mesajında, bayramların milli ve manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı, dargınlıkların, kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği müstesna günlerden olduğunu kaydetti.
Bayramların akraba, dost ve büyüklerin ziyaret edildiği, hastalara, kimsesizlere, yetimlere, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı önemli günlerden olduğunu dile getiren Usta şöyle dedi:”Ramazan Bayramı’nı fırsat bilip çevremizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak onların sıkıntılarının giderilmesine katkıda bulunmak hepimizin görevi olmalıdır. İznik Belediyesi olarak hemşerilerimizle Ramazan vesilesiyle kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık. ”
“Mutlu bayramlar”
İznik’te bayramın huzur içinde yaşanması için başta temizlik ve zabıta hizmetleri olmak üzere her alanda tedbirleri aldıklarının altını çizen Usta,”Bu vesileyle başta çocuklarımız ve büyüklerimiz olmak üzere tüm vatandaşların Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum.”dedi.