Bursa Valisi Karaloğlu Yeni İznik Devlet Hastanesini Denetledi

0
728

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Orhangazi temaslarının ardından İznik’e gelerek, yapımı devam eden yeni Devlet Hastanesi’ni denetledi.

Hastane inşaatını incelemek üzere yola çıkan Vali Karaloğlu önce Çakırca Mahallesine uğradı. Muhtar Zeki Bayrak ve mahalle halkı tarafından karşılanan Vali Karaloğlu bir süre mahalle sakinleri ile sohbet edip taleplerini dinledikten sonra yapımı devam eden İznik Devlet Hastanesine geçti.

İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fırat Toprak, Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu, Belediye Meclis Üyeleri Öner Erim, Yusuf Bicer ve Devlet Hastanesi Başhekimi Aybars Alemdaroğlu’nun karşıladı. Vali Karaloğlu, Yeni İznik Devlet Hastane İnşaatında incelemelerde bulunduktan sonra eksik gördüğü yerleri müteahhit firma yetkilisine talimat vererek bir an önce tamamlamasını istedi.