Miniklere Lollipop Eğlence Merkezi Açıldı

0
672

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın ve işyeri sahipleri Merve – Hasip Kıran ile çocuklarla birlikte Lollipop Eğlence cafe ve soft play oyun parkın açılışını gerçekleştirildi.

Lollipop Eğlence cafe ve soft play oyun parkın açılışına İznik Kaymakamı Pehlivan, Belediye Başkanı Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Siyasi parti temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum örgütleri ve dostları katıldı.

Kılıçaslan Caddesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde açılış töreninde konuşan işyeri sahipleri Merve ve Hasip Kıran ” Öncelikle davetimizi kırmayarak geldiğiniz için hepiniz hoşgeldiniz. Biz çocuklar için bir şeyler yapalım diye bu fikirle yola çıktık, çocuklar eğlenirken aileler eğlensin istedik, dolayısıyla böyle bir konsept ortaya çıktı. Minikler için ne yapalım diye düşündük. Böyle bir yer açmaya karar verdik. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız yanımızda olduğumuz çok teşekkür ediyoruz. Hepiniz sağ olun, var olun” dediler.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açılış konuşmasında ” Bir belediye başkanı olarak İznik’imize böyle güzel bir yerin açılmasıyla gurur duyanlardan biriyiz. İznik’in gerçekten böyle bir yere ihtiyacı vardı. İlk defa bir açılışta bayanların çok olması büyük bir mutluluk, çünkü artık bayanlar çocuklarını getirerek rahat bir şekilde hem kendileri eğlenecekler, hem çocuklar eğlenecekler. Bu anlamda böyle bir girişimcilik yaparak güzel ve nezih bir yer açan sevgili kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Ama herhalde bu bayanların işi özellikle bayanlara teşekkür ediyorum. Lollipop Eğlence Merkezihayırlı uğurlu olsun” dedi.

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan “Çocuklar için çok güzel sürprizler hazırlandığını biliyorum. İznik ilçemizde özellikle yetişkinlerin vakit geçirebileceği mekanlar çok az bulunuyor. Ama geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için böylesi bir mekan ihtiyaç olduğu tespit etmişler ailece ve böyle bir mekanı açmaya karar vermişler, bence çok isabetli karar olmuş. Çünkü özellikle kış aylarında çocukların vakit geçirebilecekleri oynayabilecekleri yerler kısıtlı oluyor. Yazın yine bir şekilde bağda, bahçede, sahilde veya başka bir yerde vakit geçirebiliyorlar. Hem çocukların vakit geçirebileceği hem de aileleri ile eğlenebildikleri bir mekan açtıkları için ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hem sizlere hem de ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı açılış duasını yaptıktan sonra miniklerle birlikte kurdele kesildi. Kaymakam ve Başkan oyun alanlarını gezerek çocukların eğlencelerine ortak oldu. Açılışta bulunan protokol üyeleri ve ailelere mini kokteyl verilirken, minikler ise oyun ve eğlencenin zevkini çıkardı.

CEVAP VER

Please enter your comment!